O namaBRAVARIJA KANCELJAK je obrt za proizvodnju i postavljanje metalnih ograda i rešetki, metalnih konstrukcija, građevinske stolarije, kovanih profila, kovanih ograda i balkona te drugih proizvoda od metala.
Obrt ima radionicu površine 350 m2 te se sastoji od raznih strojeva, alata i male kovačnice. Poslujemo od 1996. godine. Vlasnik je Vlado Kanceljak koji svojim tridesetogodišnjim iskustvom u bravarskim poslovima uspješno, u suradnji sa sinom, vodi tvrtku.
Kao pravi obiteljski obrt, nastojimo gajiti tradiciju bravarije u Samoboru, a ujedno ići u korak s trendovima prateći tehnologiju i dizajn. Veliki dio našeg programa je kovana umjetnička bravarija pri čijoj izradi ulažemo svoje vještine, znanje i tradicionalno zanatstvo. Naše usluge su prepoznali mnogobrojni veliki klijenti i mali kupci koji žele personalizirati pristup uređenju svoje okoline, poslovnog okruženja ili mjesta stanovanja. Svakom poslu pristupamo pomnim planiranjem u dogovoru sa klijentom kako bismo dobili maksimalni učinak i zadovoljnog kupca.